Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia služba Netflix začala s prípravami na českú lokalizáciu a okrem titulkov či dabingu k niektorým titulom pridá český jazyk aj do svojej aplikácie. Facebooková skupina fanúšikov Netflix CZ + SK Fans upozornila na nový český jazyk v aplikácii Netflixu pre Windows, no dostane aj do AppStore.

Čoskoro budú spustené nové streamovacie služby Apple TV+ a Disney+, ktoré majú vytvoriť ostrieľanému Netflixu či HBO Go istú konkurenciu. Zatiaľ čo HBO ponúka svoj stream aj v češtine či slovenčine, Netflix ponúkal predplatiteľom svoju aplikáciu predovšetkým v angličtine. Teraz sa však v rámci českej lokalizácie odhodlal pripraviť český preklad používateľského prostredia, s ktorým sa môžu používatelia stretnúť v aplikácii pre iOS a Windows.

Zatiaľ však nebolo nič oficiálne potvrdené, no zverejnené snímky obrazoviek dokazujú, že český Netflix je už na obzore. Ako informuje fanúšikovská stránka na Facebooku, presný dátum spustenia českej verzie aplikácie nebol potvrdený. Podľa všetkého je to len otázka času a používatelia tejto služby sa tak môžu tešiť na túto vítanú zmenu.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú