Len pred viac ako týždňom na streamovacej službe Amazonu štartovala premiéra očakávanej sci-fi akcie Tomorrow War, v ktorej si hlavnú rolu strihol miláčik Hollywoodu, Chris Pratt.

Aj keď v žiadnom prípade nešlo o bezchybný kúsok a Tomorrow War bol v mnohých smeroch tuctovým filmom, filmových fanúšikov a predplatiteľov služby novinka zaujala natoľko, že sa z nej stal vôbec najúspešnejší celovečerný projekt v histórii streamovacej platformy.

Ako informuje filmový portál Hollywod Reporter, len na trhu Spojených štátov si film za otvárací víkend zaplo približne 2,4 milióna divákov a akčná sci-fi sa usadila na čele rebríčkov sledovanosti po celom svete.

Z Tomorrow War sa jednoducho stal nečakaný hit, ktorého úspech by Amazon v budúcnosti rád napodobnil. Streamovacia platforma si totiž okamžite objednala pokračovanie a práce na ňom už sa majú rozbiehať.

Prime Video

Hlavnú rolu by si mal opäť zopakovať Chris Pratt, vrátiť by sa mala väčšina pôvodného osadenstva vrátane austrálskej herečky Yvonne Strahovski (Dexter) či oscarového držiteľa J.K. Simmonsa (Whiplash).

Rovnako sa očakáva návrat režiséra Chrisa McKaya, pre ktorého mimochodom išlo o debut pri hranom celovečernom filme. Doposiaľ o sebe 47-ročný režisér dal vedieť iba animákom LEGO® Batman film, premiéra sa teda vydarila na jednotku.

Žiadne ďalšie podrobnosti vrátane možného dátumu premiéry zatiaľ nie sú známe, bude však zaujímavé sledovať, s akou zápletkou filmoví tvorcovia prídu tentokrát. Záver pôvodného filmu bol totiž pomerne jednoznačný a veľký priestor na pokračovania neponúkal.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú