Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Narcos bezpochyby patrí medzi tie najlepšie kriminálne seriály, ktoré Netflix kedy vyprodukoval. Legendárny seriál teraz konečne na streamovacej platforme dostáva aj český dabing. Informovala o tom stránka Netflix CZ + SK Fans na svojom Facebooku.

Pokiaľ na Netflixe preferuješ seriály s dabingom a nestihol si vysielanie Narcos so slovenským dabingom na RTVS, máme pre teba skvelú správu. Na populárnej streamovacej platforme je totiž k seriálu o kolumbijských drogových barónoch dostupný už aj český dabing.

Podľa dostupných informácií si zatiaľ v češtine pozrieš len prvé dve série, ktoré sú však podľa mnohých fanúšikov najlepšie najmä vďaka prítomnosti Pabla Escobara.

Keď Netflix pred piatimi rokmi vypustil do sveta prvú sériu Narcos, málokto čakal, že pôjde o absolútnu seriálovú bombu. Príbeh najslávnejšieho narkobaróna všetkých čias dokázal fanúšikov doslova prikovať k obrazovkám.

Seriál si po Escobarovi následne posvietil na drogový klan Kali, len aby sa z Kolumbie neskôr presunul do Mexika a začala sa jeho nová etapa s názvom Narcos: Mexico, ktorá tento rok dostala už druhú sériu.

Zdroj: Facebook / Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú