Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeden z najambcióznejších televíznych projektov zo Slovenska o sebe dáva vedieť aj rok a pol po svojej televíznej premiére. Slovania najnovšie zaujali našich susedov z Poľska, kde je po nich obrovský dopyt.

Televízia JOJ vysielacie práva na Slovanov po odvysielaní predala na viaceré medzinárodné trhy. Okrem iných majú historickú televíznu novinku zo Slovenska sledovať diváci z Nemecka, Talianska, Pobaltských krajín, Poľska či Veľkej Británie.

Práve v Poliakov seriál zaujal na plnej čiare. Podľa televízie JOJ je seriál aktuálne tretím najsledovanejším seriálom spomedzi všetkých streamovacích platforiem.

Príbeh seriálu s dvoma dejovými líniami je zasadený do siedmeho storočia a zameriava sa na obyvateľov Karpatskej kotliny, v ktorej sa život zmení na boj o prežitie po príchode plieniacich kočovných kmeňov Avarov.

Slovanov si naďalej môžu pozrieť aj diváci zo Slovenska. Titul je dostupný na streamovacej službe JOJ Play i HBO Max.

V minulosti sa o slovenskej televíznej novinke hovorilo aj v súvislosti so zaradením do ponuky Netflixu. Rokovania so streamovacou službou vtedy potvrdila aj producentka Wanda Adamík Hrycová. Nechala sa tiež počuť, že do Netflixu mala produkčná spoločnosť zaslať aj prvý pilotný diel. K spolupráci však nakoniec nedošlo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú