Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vývojári tejto futuristickej hry oznámili nemilú správu. Hráči si na dlho očakávaný titul z dielne štúdia CD Project Red počkajú ešte o pár mesiacov dlhšie. Po avizovanom debute hry, ktorý sa mal pôvodne odohrať 16. apríla, sa premiéra Cyberpunk 2077 presúva na neskorší termín a konať by sa mala až v septembri, informuje The Verge.

Štúdio pracuje na tejto sci-fi novinke už 7 rokov a doteraz mohli hráči vidieť len niekoľko záberov z hry v traileroch. Minulý rok vývojári prekvapili odhalením, že v hre si zahrá aj Keanu Reeves a stanovili aj dátum premiéry. Teraz však na Twitteri potvrdili odklad vydania kvôli ďalším prácam na hre. Cyberpunk 2077 už má byť funkčný a hrateľný, no štúdio CD Project Red ešte čakajú ďalšie úlohy.

Mesto Night City je takmer pripravené na nedočkavých hráčov, pre ktorých si pripravilo množstvo príbehov, no vývojári musia doladiť viacero detailov. Kvôli tomu sa pôvodný dátum presúva na 17. septembra 2020, aby mohla byť hra podľa ich slov „perfektná“. Odklad platí pre všetky verzie hry na všetky platformy, vrátane Google Stadia, informuje Polygon.

Zdroj: The Verge, Polygon

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú