Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Populárna herná séria Far Cry sa už čoskoro dočká svojho šiesteho pokračovania, v ktorom sa hráč na exotickom ostrove postaví neľútostnému diktátorovi v podaní známeho herca Giancarla Esposita. Pri príležitosti príchodu Far Cry 6 sa Ubisoft rozhodol odmeniť fanúšikov značky sprístupnením vôbec najlepšieho dielu zo série celkom zadarmo.

Reč je samozrejme o Far Cry 3, ktorú si hráči môžu do 11. septembra stiahnuť celkom zadarmo. Hra im navyše už navždy zostane, čo je trochu iné, ako v prípade akcie spred pár týždňov, ktorá sa pre zmenu týkala Far Cry 5. Tá bola free-to-play len pár dní, navždy sa však dala na Steame či iných platformách kúpiť s obrovskou zľavou len za pár eur.

Bezplatná možnosť získať Far Cry 3 sa, bohužiaľ, týka len PC verzie hry. Konzolisti v tomto prípade zostanú sklamaní.

Ubisoft

Pre nárokovanie hry zadarmo je potrebné navštíviť Ubisoft Store, následne sa prihlásiť pod svojím používateľským kontom a pridať hru do knižnice. Ak konto ešte nemáš, musíš si ho vytvoriť, keďže bez neho sa ďalej nepohneš.

Akcia sa vzťahuje iba na spomínaný Ubisoft Store, na Steame či Epic Games ju budeš hľadať márne. Ide o snahu Ubisoftu pretlačiť do popredia svoj vlastný obchod. Vzhľadom na kvality i popularitu hry však ide o malý ústupok a nutnosť inštalovať ďalšieho klienta do PC snáď prežiješ.

Far Cry 3 je medzi hráčmi považovaný za jeden z najlepších, ak nie vôbec najlepší diel celej série. Zasadením navyše hra pripomína prichádzajúci Far Cry 6, keďže oba tituly sa odohrávajú v exotickom, slnkom nasiaknutom prostredí a v obidvoch prípadoch sa hráč postaví proti silným charizmatickým záporákom.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú