Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia tejto real-time stratégie sa na jeseň minulého roka dočkali nového traileru na pripravovaný titul Age of Empires 4, ktorý ale zatiaľ nepozná presný dátum premiéry. Okrem vývoja tejto novinky Microsoft prinesie aj remaster ďalšieho dielu. Age of Empires 3: Definitive Edition bude v beta teste, do ktorého sa môže zapojiť každý z programu Insider do 28. januára. Informácie sa objavili na fóre Age of Empires.

Druhý diel Age of Empires 2: Definitive Edition prišiel na svet ešte v novembri minulého roka, a tak fanúšikovia série začali zároveň čakať, kedy Microsoft remastruje aj 3. časť. Teraz sa objavili informácie, že beta test tejto hry bude prebiehať už vo februári, pričom hráči sa doňho môžu zapojiť do 28. januára, ak sú členmi programu Insider. Pozvánky dostanú emailom. Každá beta hráčom prinesie malú časť hry.

Microsoft

Beta bude fungovať na Steame aj Microsoft Store, informuje PCGamesn. Ak sa chce niekto zapojiť, musí spĺňať hardvérové požiadavky, medzi ktoré patrí minimálne 8 GB operačnej RAM pamäte, 2 GB grafická karta alebo integrovaná grafika HD Graphics 4400 a novšia, podpora DX11/D3D11 a samozrejme nesmie chýbať Windows 10 v 64-bitovej verzii.

Zdroj: forums.ageofempires.com, PCGamesn

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú