Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cisco oznámilo akvizíciu slovenskej spoločnosti Slido, ktorá ponúka na trhu platformu pre online komunikáciu na stretnutiach a rôznych akciách. Po novom sa tak Slido dostáva rúk spoločnosti Cisco, vďaka čomu poskytne nové možnosti pri online stretnutiach.

Mítingy a stretnutia na diaľku sa stali každodennou realitou a súčasťou všetkých aspektov našich životov – od komunikácie s priateľmi, cez členov rodiny až po kolegov v práci. Riešenie spoločnosti Slido používa takmer 7 miliónov používateľov mesačne.

Poskytuje im platformu na zapojenie publika, ktorá umožňuje v reálnom čase vyhodnocovať spätnú väzbu účastníkov pred, počas a po mítingu alebo stretnutí. Využíva pritom rôzne formy dotazníkov, kvízov, hlasovania, grafického znázornenia vo forme word cloudu a ďalších nástrojov, informuje tlačová správa.

Podľa informácií na blogu Slido naďalej ostane aj po akvizícii samostatným produktom napriek tomu, že bude spolupracovať so systémom Webex. Momentálne nie sú známe ďalšie detaily tejto akvizície.

Spolupráca spoločností Cisco a Slido však povedie k výraznému zlepšeniu platformy Webex, kde poskytne v budúcnosti ďalšie nové možnosti pri online meetingoch.

FonTech.sk zisťuje k transakcii viac detailov, po získaní vyjadrení budeme článok aktualizovať.

Zdroj: TS

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú