Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Doctor Strange: V mnohovesmíre šialenstva možno nepatril k najlepším filmom v rámci MCU, rozhodne však patril k najoriginálnejším. Vo veľkom sa na tom podpísal režisér Sam Raimi, ktorý do 28. filmu komiksového univerza vniesol nevídanú dávku brutality a strachu.

Aj napriek viacerým explicitným scénam a poriadne dusnej atmosfére Doctor Strange do kín v máji tohto roka dorazil s prístupnosťou od 13 rokov. Povedať že Raimi brutalitu a hororové elementy svojho filmu našponoval na maximum, by bolo výrazné podhodnotenie. Viacerí kritici sa vlastne čudovali, že komiksovú snímku do kín s prístupnosťou pre mládež vôbec pustili.

Túto scénu radšej do filmu nedali

Ako upozorňuje Asiaone, na internet sa aktuálne dostala aj pripravovaná akčná scéna, v ktorej Scarlet Witch bojuje s bojovníkmi rádu Kamar-Taj. Zábery pochádzajú z kaskadérskeho štúdia, kde dablérka hlavnej herečky nemilosrdne a mimoriadne brutálne likviduje svojich protivníkov.

V pôsobivej akčnej scéne natočenej na jeden záber nechýbajú vybuchujúce telá, hektolitre krvi, ale i pasáž, v ktorej Scarlet Witch ovládne bezhlavé telo jedného z bojovníkov a využíva ako svoju bábku.

Aj keď ide o mimoriadne pôsobivú akčnú sekvenciu, do finálnej verzie Doctor Strange sa kvôli svojej brutalite nikdy nedostala. Filmu to však v konečnom dôsledku vôbec neublížilo – s tržbami dosahujúcimi takmer miliardu dolárov je Doctor Strange: V mnohovesmíre šialenstva naďalej treťou najzárobkovejšou snímkou tohto roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú