Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Poskytovateľ televízie cez internet Lepšia.TV rozšíril svoju ponuku o nové programy a zároveň vylepšil aj niektoré zo svojich funkcií, informuje tlačová správa spoločnosti. Aktuálne služba ponúka 114 televíznych staníc, spolu s archívom ponúka 1 427 filmov bez príplatkov priamo do počítača, mobilu, alebo televízora.

Lepšia.TV aktuálne svoju ponuku televíznych staníc obohatila o novinku v podobe Filmbox Extra, určenú predovšetkým pre milovníkov celovečerných filmov. Operátor sľubuje rozlíšenie V HD kvalite ako i premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií.

Prostredie služby Lepšia.TV pri sledovaní cez webový prehliadač.

K divákom sa tak dostanú filmy ako napríklad Ktorý je ten pravý?, Piesočný muž alebo Súmrak templárov. Filmovými lahôdkami sú Posledná légia, Posledný závod či oscarový veľkofilm s Leonardom DiCapriom, Revenant – zmŕtvychvstanie z roku 2015.

Chceli sme priniesť do ponuky filmový kanál, ktorý každý deň ponúkne hit, ktorý vás priková ku sedačke. Filmbox Extra všetky tieto kritéria spĺňa. Aj podľa prvých ohlasov od našich zákazníkov môžeme povedať, že sa im tento kanál páči,“ konštatuje Pavel Górecki z Lepšia.TV.

Bonusom aj kanál pre najmenších

Okrem Filmbox Extra spoločnosť programovú ponuku rozšírila aj kanálom pre najmenších s názvom LALA TV. Vysielať má non-stop po celý rok, obsah je venovaný detskému divákovi a tvoria ho predovšetkým pesničky so vzdelávacím charakterom.

Celkovo tak Lepšia.TV aktuálne ponúka už 13 programov pre detských divákov, za ostatné spomeňme napríklad Jojko, Nickelodeon či Cartoon Network.

Freepik (Úprava redakcie)

Lepšia.TV zároveň vynovila svoje prostredie a v posledných týždňoch predstavila novinku v podobe automatického prehrávania nasledujúcich dielov seriálov alebo televízneho obsahu v karte „Televízia“, respektíve EPG (televíznom sprievodcovi).

Táto nová možnosť funguje dvojakým spôsobom. Pokiaľ si v archíve Lepšia.TV u viacdielneho seriálu či relácii v nastavení zaškrtnete možnosť „Automatické prehrávanie dielov“, ďalšie diely sa divákovi spustia automaticky a nie je potrebné každý diel ručne spúšťať.

Lepšia.TV si redakcia FonTech.sk vyskúšala aj na vlastnej koži. V rámci IPTV na Slovensku i v pomere cena / obsahová ponuka aktuálne ide medzi absolútnu špičku, ktorej k dokonalosti chýba len zopár nedostatkov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú