Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Všetci nadšenci anime určite poznajú legendárny film Akira z roku 1988, ktorého tvorcom je Katsuhiro Otomo. Ten na konferencii Anime Expo v Los Angeles prezradil, že pripravuje seriál z prostredia tohto filmu a taktiež oznámil 4K remaster pôvodnej snímky.

Ako píše portál The Verge, na seriáli pracuje štúdio Sunrise, ktoré si na konferenciu pripravilo niekoľko hotových záberov v podobe traileru. CEO štúdia Sunrise, Makoto Asanuma, informoval divákov na konferencii, že práce ešte stále prebiehajú, preto mohol tento trailer pôsobiť chaoticky.

Seriál by mal vychádzať z pôvodného filmu, no vo veľkej miere sa v ňom budú objavovať kľúčové dejové línie, ktoré sa vo filme nenachádzali. Seriál sa tak bude viac venovať vzťahom medzi postavami, politickým a sociálnym scénam, ktoré budú mať dopad na vývoj postapokalyptického sveta v Tokiu, v ktorom sa príbeh odohráva, píše portál GameSpot.

Štúdio Sunrise tiež pracuje aj na 4K remastri pôvodnej snímky Akira z roku 1988. Ten by sa mal na plátnach objaviť už na jar budúceho roka a pochopiteľne ho ako prví budú môcť vidieť obyvatelia Japonska.

Zdroj: The Verge, GameSpot

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú