Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Staršia generácia hráčov si zaiste spomína na začiatky videohier, s ktorými sa spája aj ikonický titul Doom. V roku 1997 vydalo štúdio Midway hru Doom 64 len pre konzolu Nintendo 64 a od tej doby sa nedostala na žiadne iné zariadenia, no to sa môže čoskoro zmeniť, informuje PCGamesN. Podľa informácií Európskej rady pre hodnotenie veku, ktorá určuje vekovú hranicu pre hry, je Doom 64 pripravený prísť aj na počítače a PlayStation 4.

Dlhé čakanie milovníkov série Doom môže oživiť ich spomienky na zabíjanie démonických netvorov a nostalgické hranie týchto legendárnych titulov. Jeden z nich, Doom 64, sa však nikdy nedostal na iné zariadenie ako Nintendo 64. Nové informácie podľa hodnotenia PEGI ale naznačujú, že čoskoro môže zavítať aj na PC a PS4 alebo dokonca aj Xbox One či Nintendo Switch.

Rating vekovej hranice hry bol medzičasom odstránený a hovorilo sa, že bude dostupná 26. júla, čo sa však nestalo, informuje PCGamer. Hoci existuje okolo Doom 64 ešte mnoho nejasností, jej znovuzrodenie by rozhodne uvítalo mnoho hráčov. Po 22 rokoch by sa tak mohol tento titul dostať aj na ďalšie zariadenia a prerozprávať príbeh pred dianím v Doom 2016.

Zdroj: PCGamesn, PCGamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú