Šialený bankrot kryptoburzy FTX sfilmuje Amazon Studios. O práva na nakrúcanie mal záujem aj Apple či Netflix, Amazon však všetkých konkurentov predbehol, informuje Deadline. Dramatický seriál má byť obmedzený na 8 častí.

Za vizuálom a spracovaním budú stáť legendárny režiséri Marvelu Joe a Anthony Russo, pričom pilotný diel má na starosti nemenej známy David Weil. Vychádzať budú z knižnej predlohy Michaela Lewisa, ktorý so zakladateľom FTX strávil 6 mesiacov.

Lewis je známy príbehmi ako Moneyball, Splnený sen (The Blind Side) či Stávka na neistotu (The Big Short). Deadline však upozorňuje, že uhol seriálu je otázny. Taktiež nie je známe kedy sa začne nakrúcanie, od ktorého nás pravdepodobne zatiaľ delí dlhá doba, knižná predloha stále nie je dokončená.

FTX mohla byť najväčšia Ponziho schéma v histórii

FTX končí. Popritom, ako Sam Bankman-Fried behom jedného dňa prišiel o drvivú väčšinu svojho majetku, Binance zrušilo akvizíciu svojho úhlavného rivala, informuje The New York Times. Išlo o obrat, ktorý čakal málokto.

K zrušeniu akvizície došlo po tom, ako najväčšia svetová kryptoburza Binance analyzovala finančné dokumenty krachujúceho FTX. Konkrétne dôvody síce nepoznáme, no je pravdepodobné, že to súviselo so slabým finančným zdravím dvojky na trhu kryptobúrz.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú