Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Snyder Cut je jedným z najočakávanejších projektov nasledujúcich týždňov, na ktorý sa vďaka službe HBO GO môžeme už 18. marca tešiť aj my. Najnovšie informácie portálu Collider však naznačujú, že film nebude určený pre najmladšie publikum.

Justice League Zacka Snydera dostalo totiž oficiálne MPA hodnotenie. Zatiaľ čo mnohé komixové tituly, v mnohých prípadoch práve konkurenčné, sa svojim obsahom snažia zavďačiť čo najväčšej skupine divákov, nová verzia Justice League bude prístupná výhradne pre staršie publikum.

R-Restricted je podľa stránky Motion Picture Association na Wikipédii materiál, obsahujúci scény pre dospelých, kedy prítomnosť jedincov mladších ako 17 rokov sa odporúča len v sprievode dospelého.

Warner Media

Štvorhodinový epos na základe popisu stránky FilmRatings.com bude obsahovať násilie a neslušný jazyk. Snyder, ešte v decembri pre Entertainment Weekly naznačil, že takúto nálepku očakáva.

Poznamenal, že škaredo nadávať bude samotný Batman, rovnako na tom je aj frustrovaný Cyborg, do čoho Steppenwolf v podstate masakruje všetkých naokolo. Okolo filmu je už niekoľko mesiacov za sebou poriadny rozruch, keďže aj vďaka streamovaciemu priestoru sa nám konečne dostane takej verzie superhrdinskej kolaborácie, na ktorú čakáme už od roku 2017.

Zdroje: Collider, FilmRatings

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú