Predplatitelia herných služieb Game Pass a EA Play sa môžu tešiť na skvelú novinku. Už zajtra 25. apríla do knižnice dvojice služieb pribudne jedna z najlepších minuloročných hier Star Wars Jedi: Survivor.

Jedi Survivor vyšiel na konci apríla 2023, pridanie do hernej služby teda prichádza rok po prvom vydaní. Hráč sa v hre opäť ujme role Cala – jedného z posledných Jediov, ktorý prežil čistky a zničenie celého rádu.

Cal sa v pod narastajúcou silou Impéria snaží nájsť bezpečný úkryt, popritom sa spája so starými aj novými spojencami a čelí hrozbám galaxie.

Hra bola medzi hráčmi aj kritikmi prijatá veľmi kladne a priemerné hodnotenie sa pohybovalo na 8,5 / 10. Star Wars Jedi: Survivor bol tiež nominovaný na viaceré herné ocenenia, aj keď v tomto smere sa pri silnejšej konkurencii výrazne nepresedail.

Hru si už čoskoro budú môcť vyskúšať aj predplatitelia EA Play na PC, XBox a PlayStation, prípade hráči v službe PC Game Pass a Xbox Game Pass Ultimate, keďže EA Play je ich súčasťou.

Zlou správou je, že predplatné EA Play nedávno zdražovalo. Namiesto pôvodnej sumy 3,99 € predplatitelia zaplatia 5,99 € mesačne, alebo tiež 39,99 € ročne.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú