Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung, Huawei a po novom už aj Xiaomi má podporovať reverzné bezdrôtové nabíjanie, vďaka ktorému môžeš nabíjať iné zariadenia ako sú slúchadlá či iné smartfóny. Najbližšie by sa mala funkcia objaviť v pripravovanom Xiaomi Mi MIX 4, ktoré bude predstavené už v najbližších týždňoch- informuje portál 91mobiles.

Informácie pochádzajú od používateľa XDA kackskrz, ktorý má patriť medzi tých spoľahlivejších. Ten si všimol v beta verzii systému MIUI všimol zopár zmien, ktoré hovorili o pridaní o reverznom bezdrôtovom nabíjaní. V nej sa uvádza, že používateľ môže svoj telefón využívať na bezdrôtové nabíjanie iných zariadení a v prípade, ak by sa funkcia nevyužívala, tak sa po 90 sekundách z dôvodu šetrenia energie vypne. 

91mobiles: Pripravované Xiaomi Mi MIX 4 ponúkne súčasné TOP parametre

Ak by to bola pravda, pre Xiaomi by to znamenalo veľkú vec, nakoľko len veľmi málo zariadení z portfólia podporuje bezdrôtové nabíjanie. V súčasnosti je to len model Mi MIX 2S a Xiaomi Mi 9. Pripravované Xiaomi Mi MIX 4 ho má mať ešte výkonnejšie, čo potvrdil aj samotný produktový manažér spoločnosti.

Zdroj: 91Mobiles, XDA-Developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú