Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple včera vydal oficiálne aktualizácie pre svoje iPhony, iPady, hodinky Apple Watch a Apple TV. Používateľom smartfónov a tabletov spoločnosti pribudla medzi inými novinkami aj možnosť využiť nové widgety. Už krátko po vydaní iOS 14 a iPadOS 14 však prišla aktualizácia pre populárnu aplikáciu, ktorá ako prvá prináša do systémov vlastný widget.

Ako iPadOS 14, tak aj iOS 14 prináša so sebou množstvo zmien, na ktoré sme sa detailne pozreli v našej recenzii. Jednou z najviditeľnejších zmien sú už spomínané widgety. V ponuke však boli doteraz len widgety pre aplikácie Applu. Postupom času budú pribúdať ďalšie widgety aj pre aplikácie tretích strán.

Prvou z nich sa v tomto smere stáva aplikácia OneDrive od Microsoftu, ktorá po aktualizácii v AppStore ponúkne vlastný widget pre iOS 14 aj iPadOS 14. Po update aplikácie môže chvíľu trvať, pokým sa widget zobrazí v zozname.

Na výber sú potom 2 veľkosti widgetu, ktorý bude po pridaní zobrazovať nedávne fotografie používateľa vo OneDrive. Momentálne nie sú dostupné okrem výberu veľkostí ďalšie možnosti pre úpravu a výber zobrazovaných priečinkov s inými dokumentami v tomto cloude.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú