Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ikea sa spája so spoločnosťou Asus, presnejšie s jej hernou divíziou ROG. Ako informuje portál Engadget, výsledkom spolupráce má byť nová séria nábytku určená predovšetkým pre hráčov.

Švédska nábytkárska spoločnosť už má nejaké skúsenosti s výrobou „hi-tech“ nábytku, napríklad v podobe produktov pre smart domácnosti. Herný priemysel však zatiaľ do svojich produktov nejako nezapájala, no to sa v budúcnosti zmení.

V spolupráci s Republic of Gamers, hernou divíziou Asusu, vznikne 30 produktov, ktoré budú určené pre hráčov a ktoré majú spájať nábytkárske skúsenosti spoločnosti Ikea so znalosťami z herného priemyslu, ktorými naopak disponuje Asus.

Zatiaľ nie je známe, o aké konkrétne produkty pôjde, no podľa všetkého môžeme očakávať herné stoličky, stoly či iné „drobnosti“, ktoré pomáhajú hráčom podávať čo najlepšie výkony. Všetok nový herný nábytok sa bude navrhovať v Šanghajskom štúdiu IKEA.

Ako píše švédsky gigant vo svojej tlačovej správe, prvé produkty by sa mali objaviť už vo februári 2021, najprv zavítajú na čínsky trh a od októbra 2021 sa dostanú do predajní po celom svete.

Zdroj: Engadget, Ikea

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú