Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Instagram je pre mnohých známych ľudí a celebrity domovom, kde sa prezentujú verejnosti a tie najpopulárnejšie účty majú neraz aj milióny sledovateľov. Nie každá hviezda však má svoj vlastný účet, no to sa rozhodla zmeniť herečka zo seriálu Priatelia. Jennifer Aniston si po rokoch vytvorila účet na Instgrame a behom pár hodín mala na svojom konte milióny sledovateľov. Na takýto nápor nebola sieť pripravená, informuje The Guardian.

Herečka sa preslávila aj v populárnych Priateľoch, kde stvárnila postavu Rachel Greenovej. Zatiaľ čo väčšina jej hereckých kolegov zo seriálu už Instagram má, ona sama si ho založila len prednedávnom. Túto sociálnu sieť z najznámejšej partie priateľov nepoužíva už len Matthew Perry. Jennifer Aniston však sama pri založení Instagramu zrejme netušila, aký ošiaľ medzi ľuďmi jej oficiálny účet spôsobí.

Doteraz naň pridala len jedinú fotografiu s ostatnými hercami z Priateľov, ktorá si behom niekoľkých hodín vyslúžila až 10,8 miliónov lajkov. Samotný účet herečky už pritom sleduje 9,4 milióna ľudí, ktorí pribúdajú skutočne rýchlym tempom. Takýto nápor zrejme Instagram nečakal. Došlo k lokálnym výpadkom a niektorí fanúšikovia sa nemohli dostať na jej profil, informuje CNET.

Zdroj: The Guardian, CNET

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú