Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Huawei na jeseň minulého roka predstavil vlajkové lode, ktoré priniesli kvôli dizajnu hlavného fotoaparátu zmiešané reakcie. Tento rok sa však môžeme dočkať ďalšej zaujímavej zmeny, ktorú odhalila prvá fotografia zadnej steny pripravovaného modelu, informuje Gizmochina. Huawei Mate 30 Pro môže v závere roka prísť s okrúhlym uložením fotoaparátu, ktorý nahradí doterajšie štvorcové rozloženie.

Do oficiálneho predstavenia nového zástupcu Mate-línie od Huawei je ešte ďaleko, no na sociálnej sieti Weibo sa už teraz objavila fotografia sklenenej zadnej steny, ktorá prezrádza, na aký dizajn fotoaparátu sa môžeme pripraviť. Miesto štvorcovej podoby sa výrobca môže rozhodnúť pre okrúhly dizajn, avšak presný počet objektívov, ktoré Mate 30 Pro dostane, zatiaľ nie je známy.

Zatiaľ je taktiež predčasné hovoriť o detailných špecifikáciách smartfónu. Tie totiž môžu čiastočne odhaliť aj ďalšie úniky informácií v nasledujúcich mesiacoch. Portál Techindeep.com však vytvoril render, ktorý znázorňuje, ako by mohol Huawei Mate 30 Pro s okrúhlym zadným fotoaparátom vo výsledku vyzerať.

Zdroj: Gizmochina, Techindeep.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú