Štúdio Activision oznámilo hráčom, že si pre hranie titulov Call of Duty Black Ops Cold War, Modern Warfare a Warzone budú musieť zaobstarať viac úložiska. Po inštalácii všetkých balíkov a módov v aktualizáciách sa veľkosť hier výrazne zväčší a hráči ich nebudú môcť do štandardnej konzoly PS4 dostať, informuje IGN.

Nejde však o veľké prekvapenie. Mnohé diely tejto hernej série hráčov prekvapujú svojou veľkosťou a z disku si dokážu ukrojiť poriadny kus pamäte. Príkladom je Call of Duty: Black Ops Cold War, ktoré pri najvyšších detailoch zaberie celé bežne používané SSD. Nezmestil sa ani na 250 GB SSD disk. Teraz sa spomenuté tituly nevojdu popri iných hrách už ani na 500 GB disk v konzole PS4.

Zobraziť celú galériu (0)
Oliver Sedláček / Fontech

Po inštalácii aktualizácií tak úložisko konzoly už nemusí byť dostatočne veľké a hráči sa tak musia poobzerať po rozšírení. Jediným riešením je pre mnohých externé úložisko alebo odinštalovanie málo hraného obsahu. Hráči tým tak môžu uvoľniť priestor pre stále väčšie updaty. Posledná aktualizácia pre druhú sezónu Call of Duty: Warzone totiž zaberá až 17 GB.

Ďalšie články:

Zdroj: IGN, Eurogamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú