Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tohtoročný diel Call of Duty dostalo podľa aktuálnych informácií do rúk štúdio Sledgehammer Games, ktoré sa naposledy podieľalo na titule Call of Duty: WWII z roku 2017. Leakeri preto uvádzajú, že vo vydaní pre rok 2021 sa dostaneme späť do prostredia 2. svetovej vojny, upozornil ScreenRant.

Štúdio Sledgehammer Games malo mať pôvodne na starosti aj najnovší diel Call of Duty: Black Ops Cold War, no Activision ho údajne kvôli nezhodám s tímom Raven Software z „kapitánskeho mostíka“ zosadil.

Sledgehammer by však mal dostať do rúk tohtoročný diel, pričom podľa leakera, ktorý vystupuje pod pseudonymom Victor__Z, sa v roku 2021 dočkáme opäť dielu z prostredia 2. svetovej vojny.

Či sa bude jednať o priame pokračovanie Call of Duty: WWII zatiaľ nie je jasné, no všetky informácie treba brať pochopiteľne ešte s rezervou.

Dlhoroční fanúšikovia Call of Duty určite vedia, že Activision zvyčajne nové tituly ohlasuje na jar alebo začiatkom leta, pričom výnimky sme boli svedkami iba minulý rok, kedy sa nový diel dostal „do éteru“ až v auguste.

Zdroj: ScreenRant, Twitter / @Victor__Z

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú