Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že humbuk okolo technickej stránky Cyberpunk 2077 nikdy neutíchne. Podľa najnovších informácií portálu Neowin sa hráči potykajú s problémom miznúcich uložených pozícií. Príčina je viac než bizarná.

RPG hry, akým Cyberpunk 2077 rozhodne je, sa často sústredia na zbieranie tony predmetov s cieľom ich ďalšieho použitia v príbehu, výroby vybavenia alebo bežnej spotreby, kľúčovej k prechode hrou.

Hráči počítačovej verzie sa ale na Reddite a oficiálnom fóre hry začali sťažovať na miznúce uložené pozície, spojené s nadmerným hromadením týchto predmetov. Podľa príspevku sa systémové súbory uložených pozícií poškodia v prípade, že prekročia veľkosť 8 MB. Hromadenie vecí v inventári môže poškodiť aj progres konzolových verzií.

Support GOG (Screenshot)

Plnosť inventáru je totiž jedným z faktorov ovplyvňujúcich veľkosť spomínaných súborov. Zároveň treba brať na zreteľ, že ide o enormný počet predmetov, ktorý vo väčšine scenároch nie je dosiahnuteľný. Poškodení hráči teda s najväčšou pravdepodobnosťou využívali glitch, duplikujúci predmety za účelom zisku hernej meny.

CD Projekt Red si je chyby vedomé a v oficiálnom vyhlásení potvrdzuje, že terajšiu vrchnú hranicu súboru s uloženými pozíciami navýši jedným z budúcich patchov. Aj keď sa hranica dvihne, stratený progres v hre však navrátiť nedokážu.

Zdroje: Neowin, Reddit

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú