Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Verejnosť väčšinou nemôže vidieť, čo si výrobcovia smartfónov vo svojich dielňach pripravujú. Prototypy sú určené na testovanie a vylepšovanie rôznych funkcií a výbavy, no finálna podoba zariadenia sa od nich môže zásadne líšiť. Honor teraz stratil jeden zo svojich prototypov v Nemecku pred premiérou modelov novej série a za jeho vrátenie ponúka takmer 5 000 €.

Dcérska spoločnosti Huaweiu, Honor, sa pripravuje na predstavenie nových smartfónov, ktoré sa uskutoční už 21. mája v Londýne. Medzitým však jeden zo zamestnancov stratil prototyp, ktorý by sa pravdepodobne nikdy na svetlo sveta nemal dostať. Pracovník na marketingovom oddelení bol počas Veľkonočných sviatkov na ceste medzi Düsseldorfom a Mníchovom. Stratený prototyp mal mať bezpečne uložený vo svojom batohu a to, že sa smartfón stratil, zistil až doma, keď ho chcel nabiť, informuje PhoneArena.

Ako sa však prototyp Honoru dostal von z batoha nie je známe. Smartfón mohol nedopatrením vypadnúť, alebo sa zamestnanec spoločnosti stal obeťou krádeže. Taký prototyp môže obsahovať aj doteraz nepredstavené technológie, s ktorými výrobca experimentuje. Pre nálezcu si Honor pripravil aj štedrú odmenu, informuje Gizmochina. Popis telefónu bol zverejnený v oficiálnom príspevku na Twitteri.

Zdroj: PhoneArena, Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú