Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Labutia pieseň dosluhujúcej PlayStation 4 Ghost Of Tsushima dnes dostane masívne bezplatné rozšírenie, informuje Pushsquare. Vyzerá to tak, že autori populárneho akčného titulu si spätnú väzbu od hernej komunity vzali k srdcu, aktualizácia je odpoveďou aj na ich početné požiadavky.

Najväčšou zmenou aktuálne dostupnej verzie 1.1 je pridanie kooperačného online módu. Tento prídavok vychádza pod názvom Ghost Of Tsushima: Legends a je dostupný bezplatne pre každého vlastníka hry. Súčasťou Legends budú štyri nové survival misie a dve príbehové misie, ktoré budeš môcť prejsť so spoluhráčom.

Autori sa rozhodli pridať štyri rozdielne triedy bojovníkov, každú typickú jedinečnými zručnosťami. Novinkou je aj pridanie tzv. raidov, ktoré by mali otestovať tvoje schopnosti v boji proti mongolským okupantom. Na to, aby si dosiahol unikátny výzor svojho samuraja, máš k dispozícii sadu kozmetických úprav. Pokochať nad svojimi výtvormi sa môžeš vo vylepšenom foto móde.

Fanúšikov určite poteší aj pridanie New game+. Okrem toho, že môžeš začať hrať hru so svojou vypracovanou postavou, získaš prístup k novým druhom koní a novo predstaveným príveskom. Do hry pribudne záhadný kupec, ktorý ti predá nové farby a motívy na oblečenie. Pribudli tiež nové trofeje.

Po novom už nemusíš meniť jednotlivé kusy výbavy, stačí ak ich pridáš do obľúbeného setu. Do hry bolo pridané aj počítanie odohraného času. Ak ťa hra zaujala a stále nevieš, či sa do nej pustiť, možno ti v rozhodovaní pomôže aj naša recenzia.

Zdroj: Pushsquare

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú