Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Je to len niekoľko hodín, čo sme informovali o bohatom hereckom obsadení pripravovaného tretieho filmu Spider-Man s Hollandom. K hercom sa pridá ešte minimálne Charlie Cox, ktorý sa poslednýkrát pripomenul ako marvelácky Daredevil vo vlastnom seriáli Netflixu, informuje Screen Rant.

Charlie Cox sa v poslednej dobe preslávil ako charizmatický slepý advokát Matt Murdock, ktorý po nociach v superhrdinskom obleku balansuje na medziach zákona s cieľom záchrany najzraniteľnejších občanov New Yorku. Seriál bol však aj napriek obľúbenosti na Netflixe v roku 2018 zrušený, s najväčšou pravdepodobnosťou kvôli očakávanému príchodu Disney+.

TMDB

Herec sa podľa najnovších informácií po dvoch rokoch vracia do obleku Daredevila. Ten doplní nedávno odhalenú skladbu hercov spider-manovského multiverza, kde je úhlavný charakter vyobrazený Tomom Hollandom. Ten, ako sme spomínali, si môže zahrať po boku Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrewa Garfielda, Jamieho Foxxa, Emmy Stone a Benedicta Cumberbatcha.

Ako by zapadol Daredevil do tretieho filmu?

Spider-Man: Ďaleko od domova končí odhalením masky superhrdinu. Zároveň je zavraždený Mysterio, z ktorého vraždy ostáva obvinený samotný Spider-Man už verejnosti známy ako Peter Parker.

Vtedy sa jednalo o potitulkovú scénu, kedy sa viacerí fanúšikovia domnievajú, že Matt Murdock bude zastávať pozíciu Peterovho advokáta. Zatiaľ však ani Sony, Marvel či samotný Cox dohady o Daredevilovi v treťom Spider-Manovi nepotvrdili.

Zdroje: Screen Rant, Comic Book

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú