Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americká káblovka HBO si pre svojich predplatiteľov prichystala príjemné prekvapenie. Okrem očakávanej snímky Justice League od režiséra Zacka Snydera do svojej ponuky už o niekoľko týždňov zaradí aj ďalší veľkofilm z univerza DC, Wonder Woman 1984.

Pokračovanie hitu z roku 2017 v hlavnej úlohe s izraelskou kráskou Gal Gadot malo v kinách premiéru iba v decembri minulého roka, zároveň bol film v deň premiéry dostupný aj na streamovacej službe HBO Max.

Ešte v novembri sme však informovali o tom, že v tuzemskej verzii HBO Go sa Wonder Woman 1984 v decembri neobjaví a sprístupnený predplatiteľom bude až neskôr počas tohto roka.

Aktuálne už poznáme presný dátum, kedy sa tak stane. Film režisérky Patty Jenkins diváci na HBO Go nájdu od 15. apríla. HBO zatiaľ neupresnilo, či film v tento dátum bude dostupný aj s českým znením. Ešte pred tým si fanúšikovia akčných filmov môžu prísť na svoje aj v spomenutej snímke Justice League od Zacka Snydera, ktorá bude obsahovať viac ako tri hodiny nikdy neodvysielaných záberov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú