Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aplikácia Google Fotky dostane po niekoľkých rokoch konečne nový vzhľad. Za najväčšie zmeny môžeme považovať odstránenie vyhľadávacieho riadku s ponukou na rozkliknutie menu či nahradenie položky Albumy položkou Knižnica, informuje AndroidCentral.

Odstránenie takzvaného „hamburger“ menu z aplikácie Google Fotky bude mať za následok, že k niektorým často využívaným funkciám, ktoré sa v tomto menu nachádzali, budeme musieť po novom pristupovať úplne inak.

Menu by však mala plnohodnotne nahradiť nová skratka na spodnom paneli, ktorá sa bude volať Knižnica. Tá okrem toho, že nahradí položku Albumy, bude ponúkať aj možnosti pre vstup k obľúbeným fotografiám a nájdeš tu tiež prístup k nedávno odstráneným fotografiám, píše portál 9to5google.

Na spodnú lištu tiež pribudla skratka pre vyhľadávanie. Vyhľadávací riadok, ktorý sa aktuálne nachádza v hornej časti aplikácie, bude v novej verzii nahradený logom Google Fotky. Finálny vizuál však zatiaľ nie je presne určený, nakoľko používateľom, ktorí dostali možnosť testovať novinku, sa zobrazuje aplikácia so štyrmi, alebo s piatimi položkami v spodnom menu, píše AndroidPolice.

Zdroj: AndroidCentral, 9to5google, AndroidPolice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú