Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Všetci fanúšikovia tohto kultového seriálu už netrpezlivo očakávajú premiéru ôsmej a zároveň aj poslednej série. Ešte pred debutom nás HBO potešilo novým trailerom, ktorý môže skrývať nepríjemné odhalenia, prezradil DigitalSpy. Meč Johna Snowa v snehu a nejasný obrys záhadnej postavy v prázdnom Zimohrade necháva fanúšikov Game of Thrones v napätí až do posledného dňa.

Do oficiálnej premiéry 8. série seriálu ostávajú menej ako 2 týždne a my sme sa opäť dočkali ďalšieho náhľadu do deja, ktorý však podľa zverejnených záberov vôbec nemusí dopadnúť tak ako fanúšikovia čakali. Hrozivé ticho s mrazivou zimou v minútovej ukážke neveští nič dobré, rovnako ako rozvrátený Zimohrad. Boj proti Nočnému kráľovi sa nezadržateľne blíži a nové zábery na YouTube nám môžu prezradiť časť toho, čo si pre nás nové časti pripravili.

Hoci zatiaľ nie je jasné, čo má nový trailer naznačovať, rozhodne sa dočkáme fantastického vyvrcholenia, ktoré príde na obrazovky oficiálne už 15. apríla. HBO navyše začne Game of Thrones vysielať v rovnakom čase ako v USA aj na Slovensku, aby tak neboli slovenskí fanúšikovia o nič ukrátení. Ako dopadne epický boj proti bielym chodcom a čo sa bude diať vo vojne s Nočným kráľom tak uvidíme už o pár dní.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú