Najlepší letecký simulátor súčasnosti je na trhu už niekoľko mesiacov, počas ktorých prešiel viacerými vylepšeniami. Okrem noviniek a opráv zo strany samotných vývojárov však veľa zmenila aj komunita hráčov, ktorí do tohto titulu priniesli viacero noviniek. Najnovšie vytvorili mód, vďaka ktorému dostáva Flight Simulator od Microsoftu futuristické vesmírne lode zo známych sci-fi filmov a seriálu, informuje Italy 24 News.

Microsoft Flight Simulator 2020 dostal doteraz od hráčov množstvo vylepšení. Prelety ponad Slovensko zlepšujú aj novinky, vďaka ktorým je naša krajina v simulátore vykreslená ešte detailnejšie ako v podaní samotných tvorcov. S takýmito úpravami sa zvyšuje celkový zážitok z lietania. Ten ale teraz prechádza na novú „úroveň“.

Pre tento simulátor bol totižto nedávno sprístupnený mód, ktorý doň prinesie známe vesmírne plavidlá zo sci-fi série Star Wars a Star Trek. Hráči majú na výber množstvo lodí či stíhačiek, ktoré sa objavili v týchto známych tituloch. Pre Flight Simulator sú dostupné na stiahnutie z tohto odkazu.

Zdroj: Italy 24 News

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú