Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Knižnica HBO Max sa aktuálne rozrástla o ďalší veľký kinohit. Služba po novom ponúka Venom 2: Carnage prichádza, kde sa opäť zaskvel skvelý Tom Hardy.

Venom 2 v kinách štartoval v septembri minulého roka a od kritikov si vyslúžil skôr negatívne ohlasy. Podobne ako prvý diel však film vo veľkom podržali fanúšikovia, ktorých neodradili ani negatívne recenzie a nakoniec komiksovka od Sony v kinách zarobila cez pol miliardy dolárov.

Sklamaním je, že nový Venom je na HBO Max dostupný len v HD rozlíšení, a to aj napriek tomu, že vonku sú aj verzie v UltraHD kvalite. HBO Max tak ponukou 4K obsahu za konkurenciou naďalej zaostáva, keďže v najvyššom rozlíšení ponúka len niečo viac ako 30 filmov.

TMDB.org

Poteší naopak, že film je v rámci služby dostupný ako v originálnom znení s našimi titulkami, tak aj so slovenským a českým dabingom.

Venom 2 na HBO Max prichádza vďaka exkluzívnej dohode medzi filmovou spoločnosťou Sony Pictures a Warner Bros. Discovery, pod ktorú spadá aj streamovacia platforma.

Podľa dohodnutých podmienok budú všetky filmy z produkcie Sony uvedené na HBO Max. Dohoda sa však týka len vybraných krajín, na americkom trhu si vysielacie práve za viac než miliardu dolárov zabezpečil Netflix.

Tuzemskí predplatitelia sa tak okrem nového Spider-Mana, ktorý na HBO Max dorazí počas budúceho mesiaca, sa môžu tešiť aj na ďalšie atraktívne veľkofilmy ako Uncharted alebo Morbius.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú