Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčší kinohit posledných rokov a šiesty najzárobkovejší titul filmovej histórie miery na malé obrazovky. Spider-Man: Bez domova sa už na budúci mesiac dostane do ponuky tuzemskej platformy HBO Max.

Informuje o tom fanúšikovská stránka služby, ktorá sa odvoláva na programovú ponuku HBO. Premiéra posledného Spider-Mana má byť naplánovaná na 31. júla a najneskôr v tento deň bude posledný „Spidey“ dostupný aj na HBO Max. Vylúčené však nie je, že film sa k divákom dostane ešte o pár dní skôr.

To, že komiksová snímka nakoniec dorazí aj na HBO Max, sme vedeli už dávnejšie. Ide o súčasť uzavretej dohody medzi filmovou spoločnosťou Sony Pictures a Warner Bros. Discovery, pod ktorú spadá aj streamovacia platforma.

Marvel

Podľa dohodnutých podmienok budú všetky filmy z produkcie Sony uvedené na HBO Max. Dohoda sa však týka len vybraných krajín, na americkom trhu si vysielacie práve za viac než miliardu dolárov zabezpečil Netflix. Tuzemskí predplatitelia sa tak okrem nového Spider-Mana môžu tešiť aj na ďalšia atraktívne veľkofilmy ako Uncharted alebo Morbius.

Spider-Man: Bez domova bol do kín uvedený v decembri minulého roka. Okrem nadšených diváckych ohlasov sa filmu výnimočne dobre darilo aj po komerčnej stránke. Film v kinách zarobil astronomických 1,9 miliardy dolárov, čo z neho robí šiesty najzárobkovejší film v histórii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú