Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Akčná séria Rýchlo a zbesilo tesne pred premiérou prichádzajúceho desiateho dielu hlási zvučnú posilu. Hviezdny herecký zástup podľa The Wrap rozšíri aj navrátilec Dwayne „The Rock“ Johnson, ktorý sa vo filme objaví aj napriek medializovaným správam o definitívnom konci v sérii.

Sľuboval koniec, vráti sa

Už takto silná herecká zostava Rýchlo a zbesilo 10 sa tak rozrastie o ďalšie zvučné meno, aj keď prítomnosť „The Rocka“ vo filme bude skôr symbolická. Podľa zdrojov Wrap sa má vo filme objaviť iba v záverečnej potitulkovej scénke a navnadiť tak divákov na ďalšie pokračovanie.

Rýchlo a zbesilo 10 mal byť predposledným filmom série, napokon Vin Diesel potvrdil, že z finále bude trilógia. Prvý film trojdielneho vyvrcholenia akčnej značky v kinách štartuje už tento štvrtok, analytici napriek masívnej reklamnej kampani filmu predpovedajú skôr priemerné tržby, čo je pri blockbusteri za 350 miliónov obrovský problém.

Správa o príchode Dwayna Johnsona je preto iba ďalším lákadlom pre divákov, ako film finančne zachrániť a nahnať do kín čo najviac divákov.

Universal Pictures

Ak by sa The Rock do Rýchlo a zbesilo skutočne vrátil, išlo by o veľké prekvapenie.  Herecká ikona sa stala stálicou série od piateho dielu, v Rýchlo a zbesilo 9 sa však The Rock neobjavil kvôli medializovaným problémom so svojím náprotivkom Vin Dieselom.

Dvojica si cez sociálne siete vymenila niekoľko odkazov, až sa Dwayne Johnson vyjadril, že do série sa už s istotou nevráti. Napokon však The Rock názor zmenil, pod čím sa pravdepodobne podpísal aj neúspech filmu Black Adam, ktorý bol hercovou neúspešnou vstupenkou do univerza superhrdinov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú