Nový seriál Peacemaker z produkcie HBO sa teší veľkej obľube a po štyroch odvysielaných epizódach má našliapnuté stať sa najlepším titulom z celej dielne DCEU.

Zdá sa, že spojenie komiksového žánru a režiséra Jamesa Gunna je zárukou úspechu. Po tom, čo sa mu minulý rok podarilo vylepšiť reputáciu Suicide Squad, má tvorca na dosah ďalší úspech.

TMDB

Jeho seriálová spin-offová novinka Peacemaker je obrovským hitom a na viacerých známych agregátových portáloch je so svojím hodnotením absolútnym kráľom medzi DCEU titulmi.

Na známom Rotten Tomatoes doteraz kraľovala Wonder Woman s hodnotením 93 %. Peacemaker dokázal snímku z roku 2017 prekonať o jedno percento a aktuálne tak pri seriáli svieti rating 94 %.

Násilná, obscénnosťami nabitá séria sa veľkej popularite teší aj na IMDB, kde má hodnotenie 8.4 z 10 bodov a rovnako aj tu kraľuje všetkým projektom z produkcie DCEU. HBO sa stávka na neistotu dať šancu jednej z najkontroverznejších postáv minuloročného hitu Suicide Squad v podobe vlastného seriálu zjavne vyplatila a je pravdepodobné, že rozbehne aj ďalšie podobné seriálové projekty.

Seriál boduje ako u kritikov, tak aj u divákov predovšetkým vďaka skvelej a zábavnej antihrdinskej šou, ktorá je verná rukopisu Jamesa Gunna.

Výrazne poľudštený a zábavnejší Peacemaker spolu s vynikajúcimi interakciami medzi postavami robí seriál zatiaľ jedným z najpríjemnejších prekvapení tohto roka. Seriál si už legálnou cestou čoskoro pozrieš aj u nás – na Slovensko totiž už čoskoro príde streamovacia platforma HBO Max, kde bude Peacemaker dostupný.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú