Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tmavý režim sa v posledných rokoch stáva súčasťou nielen jednotlivých aplikácií, ale aj celých systémov. Ľudia si túto funkciu nesmierne obľúbili a ako píše 9to5mac, pomaly ju začínajú dostávať aj používatelia hlavnej aplikácie Facebooku na operačnom systéme iOS.

O uvoľňovaní tmavého režimu pre aplikáciu Facebooku informovali samotní používatelia na rôznych fórach. Všimli si totiž, že v nastaveniach im pribudla možnosť zapnúť a vypnúť tmavý režim aplikácie.

Samozrejmosťou je aj automatické prepínanie na základe toho, aký režim má používateľ aktuálne predvolený v celom systéme. Rozhranie tmavého režimu Facebooku nie je úplne čierne a skôr sa ťahá do odtieňov sivej.

Ako informoval portál WCCFtech, funkcia tmavého režimu aplikácie Facebook na iOS je zatiaľ dostupná iba pre malé percento používateľov po celom svete. Jedná sa teda o akési „finálne verejné testovanie“. Kedy bude funkcia vypustená globálne pre všetkých používateľov, gigant zatiaľ nezverejnil.

Taktiež nie je jasné, či spoločnosť ešte do finálneho vydania nebude vykonávať nejaké drobné úpravy. Dostupnosť pre všetkých používateľov iOS, respektíve iPadOS, je teda otázkou len najbližších týždňov. To, ako bude vyzerať tmavý režim Facebooku pre operačný systém Android, sme si bližšie ukázali v tomto článku.

Zdroj: 9to5mac, WCCFtech

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú