Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ikonické logo najväčšej sociálnej siete je známe už mnoho rokov, no dnes spoločnosť predstavila jeho úplne novú podobu. Za tie roky svojej existencie firma poriadne expandovala, pričom odkúpila aj viacero ďalších sietí, ktoré sa stali jej súčasťou. Nové logo reprezentuje spojenie medzi viacerými sociálnymi sieťami tohto giganta a Facebook ho začne používať už čoskoro, informuje The Verge.

Vylepšené logo spoločnosti ju má oddeliť od jej hlavnej aplikácie a bude ho používať pri všetkých svojich sociálnych sieťach a aplikáciách. Používatelia ho v nich budú stretávať už v najbližších týždňoch. Samotná aplikácia Facebooku sa ale nemení a jej dizajn ostáva rovnaký, teda aspoň v prípade smartfónov. Spoločnosť totiž testuje novú verziu svojej sociálnej siete v prehliadačoch, ktorá môže onedlho nahradiť doterajší vzhľad.

Dizajn nového loga je pritom jednoduchý a striedajú sa v ňom farby ďalších sociálnych sietí Facebooku. Stretneme ho napríklad aj pri prihlasovaní do Instagramu, kde bude zobrazené vo farbách aplikácie.

Ľuďom má však pripomínať aj ďalšie hlavné produkty spoločnosti, medzi ktoré patrí okrem Messengera, hlavnej aplikácie Facebooku a Instagramu aj WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal a Calibra.

Zdroj: Facebook, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú