Mnohé populárne sociálne siete, ale aj iné aplikácie, majú dnes už možnosť zobrazenia používateľského prostredia v tmavom režime. Doteraz táto možnosť zavítala napríklad do Messengera, ale aj Instagramu, no hlavnej aplikácii Facebooku stále chýba. Po dlhom čakaní sa však Facebook odhodlal vyskúšať tmavý režim, no zatiaľ ho ponúka len vybraným používateľom na webe.

Tmavý režim je dostupný pre sociálne siete Facebooku už nejaký ten čas, no v hlavnej platforme doteraz chýbal. Ako sa však zdá, spoločnosť začína s testovaním tejto možnosti, ktorú už ponúkla niektorým používateľom. Nateraz nie je známe, kedy sa dostane aj do aplikácie pre smartfóny. Spolu „dark mode“ zmenil Facebook aj svoje prostredie a celý web taktiež vizuálne zjednodušil, informuje Android Police.

Netreba však zabúdať, že ide len o testovanie, a teda nemusí všetko fungovať na 100 %. Vybraní používatelia si tak už môžu vychutnať nový Facebook s tmavým režimom, na ktorom bude ešte chvíľu spoločnosť pracovať, pokým ho prinesie pre všetkých.

Azda najočakávanejšou zmenou je ale tmavý režim pre mobilnú aplikáciu tejto sociálnej siete. 

Zdroj:Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú