Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebook v novej podobe zavítal na jar tohto roka aj k nám na Slovensko, kde je už dostupný pre každého. Starý dizajn sa však začal vytrácať. Facebook vypína pôvodné prostredie sociálnej siete, ktoré s nami bolo dlhé roky. Používatelia už nemajú možnosť ho využiť.

Sociálna sieť upravila celé prostredie svojej webovej platformy, ktorá okrem nových prvkov a rozmiestnenia jednotlivých možností dostala aj tmavý režim. Detailne sme sa na Facebook v novom šate pozreli v tomto článku.

V auguste Facebook avizoval, že bude starú verziu vypínať. Používatelia mali donedávna možnosť vyskúšať si nový Facebook alebo sa vrátiť späť k jeho pôvodnej verzii. To bolo prístupné len na obmedzený čas. Sociálna sieť informovala, že prepnúť na starý dizajn bude možné do septembra a neskôr ho zruší.

Zobraziť celú galériu (0)
Screenshot/Facebook/FonTech

Aktuálne tak už mnohí používatelia nemôžu prejsť na starý Facebook a neostáva im nič iné, iba využívať nový dizajn. Táto zmena sa prejavila aj u nás v redakcii. V prípade používateľov, ktorí spravujú nejaké stránky, ešte môže byť návrat na starú verziu k dispozícii, no môžeme predpokladať, že platforma čoskoro túto možnosť vypne aj pre nich.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú