Pokiaľ patríš medzi komunitu PC hráčov, táto správa ťa určite poteší. Očakávanú hru Death Stranding od štúdia Kojima Productions, ktorá príde na PS4 už 8. novembra, si budeš môcť zahrať aj na PC. Stane sa tak už začiatkom budúceho leta, píše PC Gamer.

Hra príde exkluzívne na PS4 už 8. novembra, avšak tešiť sa na ňu môžu aj hráči z PC komunity, ktorí si ju budú môcť vychutnať už začiatkom budúceho leta, čo dnes potvrdilo samotné štúdio v príspevku na svojom Twitteri. PC verzia Death Stranding pôjde na trh prostredníctvom vydavateľstva 505 Games, ktoré má za sebou napríklad aj vydarenú PC verziu hry Control, píše The Verge.

Death Stranding sa odohráva po páde civilizácie, kedy musí hlavný hrdina, Sam Bridges, prechádzať spustošenou krajinou, aby zachránil ľudstvo pred vyhynutím.

Tento počin predstavuje úplne nový typ akčnej hry, ktorej cieľom je znovu spojiť izolované mestá a roztrieštenú spoločnosť, pričom jedným z jej kľúčových aspektov je „spojenie života a smrti“, uviedol jej tvorca, Hideo Kojima.

Zdroj: PC Gamer, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú