Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ufológovia po celom svete zažívajú vzrušujúce časy. Ku kontroverznej téme neidentifikovateľných lietajúcich objektov iba nedávno napríklad vydala oficiálnu správu aj vláda Spojených štátov, v ktorej uvádza, že viaceré objekty zaznamenané na oblohe skutočne nedokáže vysvetliť.

Ďalej sa k UFO vyjadril aj bývalý americký prezident Barack Obama, pričom nevysvetliteľný objekt, ktorý zmizol vo vode, nakrútilo aj americké námorníctvo.

Téma neidentifikovateľných lietajúcich objektov je momentálne na vzostupe, na mnohé z otázok sa možno pokúsi odpovedať aj nová dokumentárna séria od Netflixu s výstižným názvom Top Secret UFO Projects: Declassified.

Seriálová novinka sa na streamovacej službe objaví už začiatkom budúceho mesiaca, 3. augusta, v traileri sľubuje priniesť informácie a dôkazy o najprísnejšie strážených vládnych projektoch, ktoré sa zaoberali kontaktmi či analyzovaním skrytej mimozemskej prítomnosti na Zemi.

Súčasťou nového dokumentu zároveň budú aj archívne zábery UFO, či dokument prinesie aj vlastné závery alebo doposiaľ nevidenú stopáž však Netflix nepribližuje.

Streamovacia platforma sa téme mimozemšťanov venovala aj v štvordielnej dokumentárnej snímke Alien Worlds, ktorá však o mimozemských bytostiach pojednávala skôr v teoretickej rovine.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú