Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herná platforma Epic Games Store pokračuje v nádielke skvelých hier, ktoré ponúka hráčom úplne zdarma. Ako upozornil portál PCGamer, po GTA 5 a Civilization 6 sa budú môcť hráči tešiť na FPS strieľačku Borderlands a survival hru Ark Survival Evolved.

Fotografia, ktorá odhaľuje nasledujúce hry zdarma na platforme Epic Games Store, sa objavila na fóre Reddit. Na tomto „mini zozname“ sa nachádza aj dvojica hier, ktoré už Epic Games ponúkol hráčom zadarmo, preto ho môžeme považovať za relatívne dôveryhodný.

V rámci výpredaju hier, ktorý aktuálne v tomto obchode prebieha, si môžu hráči zadarmo stiahnuť strategickú hru Civilization 6. Od 28. mája by ju mala vystriedať FPS strieľačka Borderlands The Handsome Collection a k dispozícii by mala byť zadarmo presne týždeň rovnako ako u doterajších hier zadarmo.

Od 4. júna by si zas mohli hráči zdarma stiahnuť survival hru z prostredia dinosaurov s názvom Ark Survival Evolved. Zdá sa teda, že Epic Games Store vie, ako prilákať na svoju platformu nových hráčov. Ponuka prvotriednych hier zadarmo sa nedá len tak odmietnuť.

Zdroj: PCGamer, Reddit

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú