Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Filmový rok 2021 sa ponesie aj v duchu návratu viacerých známych klasík. Dočkáme sa tak napríklad pokračovania legiend ako Krotitelia duchov, Space Jam či Top Gun, rovnako ako aj návratu Eddieho Murphyho v koži princa Akeema v druhom diele ikonickej komédie Cesta do Ameriky.

Komediálna snímka bude už na začiatku budúceho mesiaca odvysielaná exkluzívne v rámci služby Prime Video, jej príchod teraz Amazon pripomína druhým trailerom. Ten konečne ukazuje, v akom duchu sa novinka ponesie a o čo v nej vlastne pôjde.

Hlavnou zápletkou sľubne vyzerajúcej komédie bude stratený syn princa Akeema, pre ktorého sa Eddie Murphy so svojim nerozdeliteľným sluhom Semmim vracia do Ameriky. Murphyho otec, kráľ Zamundy, totiž zomiera a jeho posledné želanie je, aby princ Akeem svojho potomka našiel a spravil z neho dôstojného nástupcu trónu.

Nová upútavka odhaľuje návrat viacerých známych postáv, medzi ktorými nechýbajú Akeemova žena Lisa McDovell (Shari Headley),  jej otec a prísny majiteľ sietí fast-foodov Clee McDowell (John Amos) či ukecaná partička z holičstva.

Na rozdiel od pôvodného filmu sa veľká časť pokračovania bude odohrávať v Afrike a kráľovstve Zamundy. Tu si pozornosť pýta aj nová herecká posila, Wesley Snipes, ktorý vo filme stvárni generála Izzyho usilujúceho sa prebrať moc v krajine.

Coming 2 America si predplatitelia služby Prime Video budú môcť pozrieť už 5. marca. V rámci avizovaného posilnenia českej lokalizácie vo svojom obsahu nie je vylúčené, že film sa na Amazone objaví aj s podporou českých titulkov, v lepšom prípade aj s českým dabingom.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú