Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Seriál The Mandalorian sa v službe Disney+ stal rýchlo veľmi obľúbeným. Podľa nedávnych odhalení šéfa spoločnosti Walt Disney sa pritom ďalšieho pokračovania dočkáme o niekoľko mesiacov. Prezradil to počas oznámenia štvrťročných ziskov firmy. The Mandalorian sa stal krátko po premiére prvej série skutočným fenoménom a ďalšie pokračovanie seriálu uvidíme už v priebehu októbra tohto roka, informuje IGN.

Zatiaľ čo sa fanúšikovia Star Wars nedočkajú ďalšieho filmu aspoň do decembra v roku 2022, pokračovanie úspešného a jedného z nelegálne najsťahovanejších seriálov z Disney+ príde na obrazovky oveľa skôr. Predplatitelia tejto novej streamovacej služby si na svoje prídu v októbri, kedy Disney prinesie ďalšiu várku častí seriálu The Mandalorian v 2. sérii. Presný deň premiéry nie je známy, informuje Gamespot.

moviestillsdb.com

Okrem toho spoločnosť tiež potvrdila, že doteraz si jej nový stream predplatilo až 28,6 miliónov ľudí. Istý čas bol tento seriál taktiež najžiadanejším, pokým ho neprekonal Zaklínač od Netflixu. Ostáva tak dúfať, že bude The Mandalorian v 2. sérii aspoň rovnako tak úspešný a opäť si získa srdcia divákov.

Zdroj: IGN, Gamespot

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú