Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O príchode a produkcii Army of the Dead sme písali už začiatkom roka. Keďže vydanie je opäť o niekoľko týždňov bližšie, dostali sme od Netflixu prvú oficiálnu ukážku, odhaľujúcu atmosféru očakávanej snímky.

Army of the Dead zoberie partičku nájomných vrahov do spustošeného Las Vegas preplneného zombíkmi. Ako vieme, partiu žoldnierov povedie Dave Bautista, pričom sa v jeho závese má objaviť aj Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Omari Hardwick, Hirojuki Sanada či Matthias Schweighöfer.

Od filmu môžeme očakávať frenetickú akciu ťažiacu proti nemŕtvym podobne, ako to Snyder už raz predviedol v prípade kultového filmu Úsvit mŕtvych v roku 2003 po boku George A. Romera. Krátky trailer ukazuje nielen hercov vo svojich rolách, ale aj spomínanú akciu, kvalitné efekty a hŕstku nenúteného humoru.

Faceboková skupina československých fanúšikov Netflixu zároveň pripomína, že okolo univerza by malo vzniknúť hneď niekoľko ďalších projektov. V príprave je údajne anime seriál a prequel, ktorý má mať na starosti Matthias Schweighöfer.

Army of the Dead je návratom Zack Snydera k žánru akčných filmov s nádychom hororu so zombie tematikou. Veríme, že po hneď niekoľkých superhrdinských filmoch za posledné roky ide o vítané spestrenie v jeho repertoári. Pre Netflix exkluzívna snímka príde na streamovaciu službu už 21. mája.

Zdroje: YouTube, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú