Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zoznam streamovacích služieb pre filmy a seriály sa prednedávnom rozrástol o najnovšiu aplikáciu Disney+. Novinka je zatiaľ dostupná len v zámorí a jednej európskej krajine, no napriek tomu už zaznamenala vysoké čísla. Už v prvý deň počas spustenia sa do Disney+ prihlásilo až 10 miliónov používateľov a obrovský záujem o službu prekonal aj predošlé očakávania, informuje Daily Mail.

Disney spustilo svoju vlastnú streamovaciu službu len pred pár dňami, no už v prvých hodinách jej fungovania si ju aktivovali milióny ľudí. Samotná aplikácia Disney+ potom zaznamenala viac ako 3,2 miliónov stiahnutí, informuje Apptopia. Spočiatku musela služba bojovať s technickými problémami, ktoré mohli ovplyvniť fungovanie streamu. Koncom prvého dňa od spustenia sa aplikácia služby navyše dostala na vrchol rebríčka v obchode AppStore.

Analytici pritom predpokladali, že za prvý rok fungovania si Disney+ pripíše 10 až 18 miliónov predplatiteľov. Čísla však rástli extrémne rýchlo a už teraz tak tento nový stream značne predčil pôvodné odhady. Ďalšie detailné údaje o Disney+ nám spoločnosť The Walt Disney Company poskytne až pri oznámení štvrťročných výsledkov, teda začiatkom roka 2020, informuje The Verge.

Zdroj: Daily Mail, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú