Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dlho očakávané bezkontaktné platby hodinkami Apple Watch a iPhonmi si už niekoľko mesiacov spokojne užívajú zákazníci vybraných bánk v Českej republike. Predpokladalo sa, že s malým časovým rozdielom bude táto služba aj u nás, no nestalo sa tak. Podľa najnovších informácií môže byť Apple Pay na Slovensku spustené už do konca júna.

Dlhé čakanie na bezkontaktné platby Apple Pay sa zrejme definitívne chýli ku koncu aj na Slovensku. Podľa informácií portálu Letemsvetemapplem.eumajú byť o spustení služby oboznámení zamestnanci Slovenskej sporiteľne prostredníctvom emailov. Zdá sa tak, že práve v najbližších júnových týždňoch sa dočkáme služby, ktorá v susednom Česku fičí už od februára tohto roka.

Najpravdepodobnejšie obdobie spustenia Apple Pay u nás je na konci júna, no bližšie detaily môže k tejto téme prezradiť aj samotný Apple už počas dnešnej konferencie WWDC 2019. Príchod pritom doteraz prostredníctvom sociálnych sietí ohlasovali viaceré banky, ktoré s jej sprístupnením zrejme nebudú dlho otáľať.

Zdroj: letemsvetemapplem.eu

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú