Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Amazon musí znovu riešiť a vysvetľovať prípad, kedy jeho zamestnanci opäť kradnú tovar. Ako upozornil portál GizChina, jeden z kuriérov ukradol balík s novou konzolou PlayStation 5 priamo pred domom, kam ho mal pôvodne doručiť.

Chlapík mal však smolu, pretože jeho čin zachytila bezpečnostná kamera na dome. Na videu, ktoré zdieľal na Twitteri používateľ @dickidub, môžeš vidieť, ako kuriér oskenoval balík s konzolou a následne ho vrátil naspäť do dodávky.

Najsmutnejšie na tejto situácii je, že rodičia objednali konzolu svojmu synovi na jeho 16. narodeniny, ktoré mal presne v deň, kedy mu mala byť doručená. Amazon sa však za tento čin ospravedlnil, zamestnanec dostal výpoveď a Amazon už ďalej s touto kuriérskou spoločnosťou nespolupracuje.

Poškodení zákazníci samozrejme dostali svoju konzolu naspäť a Amazon im ešte ako odškodné poskytol voucher v hodnote 50 libier, teda asi 56 €, píše GamingBible. V spojení s PS5 to nie je prvý prípad, kedy zamestnanci Amazonu kradli nové konzoly. Objavilo sa niekoľko prípadov, kedy bol obsah balenia s konzolou zamenený za iné, lacnejšie predmety.

Amazon tiež nedávno riešil kauzu, v ktorej pätica španielov kradla nové iPhony 12 priamo z depa. Všetky tieto prípady sa im ale našťastie podarilo odhaliť a vyriešiť.

Zdroj: GizChina, GamingBible

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú