Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zbohatnúť sa dá kadejakými cestami a niektorí jedinci si, bohužiaľ, volia tie hlúpejšie možnosti. Skupina piatich zamestnancov Amazonu chcela zarobiť na kradnutých iPhonoch, ktoré odcudzili z logistického centra v španielskom Madride, informoval portál AppleInsider.

Kradnúť sa naozaj neoplatí a po novom sa o tom presvedčila aj 5 členná skupina zamestnancov madridského centra Amazonu. iPhony 12 putovali skrz Amazon k svojim novým zákazníkom, no na logistickej linke nebolo niečo v poriadku.

Niektoré balenia nových iPhonov mali totiž úplne inú váhu, než by originálne mali mať. Začalo sa preto vyšetrovanie, ktoré odhalilo vyššie spomínanú skupinu zamestnancov. Tí z balíkov vyťahovali krabičky so smartfónmi a miesto nich tam balili rôzne iné predmety. Celkovo odcudzili iPhony v hodnote viac ako 500 000 €.

Zlodejov odhalili na základe kamerových záznamov z logistického centra, odpor by bol preto z ich strany úplne márny. Ako píše PhoneArena, traja z nich boli zadržaní pri odchode z práce, jeden počas smeny a posledný sa udal sám. Samozrejme, všetci dostali okamžitú výpoveď a čaká na nich súdny proces.

Zdroj: AppleInsider, PhoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú