Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft Flight Simulator je herná séria, ktorej história siaha až do roku 1982, kedy bola predstavená prvá verzia. Odvtedy sa hra posunula výrazne dopredu a všetci už netrpezlivo čakajú na nový diel, ktorý by sa mal na trh dostať už v budúcom roku.

Prostredníctvom rôznych trailerov a únikov už vieme, že hra bude nesmierne veľká a jej výrazná časť bude umiestnená na serveroch Microsoftu, odkiaľ bude sťahovať potrebné dáta.

Vidieť sme mohli aj ukážku počasia, ktoré bude jedno z najreálnejších, aké bolo kedy v hre predstavené. Na Youtube kanále Ultra Hugh-Definition sa ale objavili nové ukážky z hry, kde môžme vidieť nie len rôzne typy lietadiel, ale aj tri svetové metropoly – Berlín, Newcastle a Orlando. 

Ako môžeš vidieť na videách nižšie, hra vyzerá naozaj veľmi dobre a dych vyrážajú aj prepracované mestá, ktoré žijú vlastným životom a nejde len o statické textúry. A to je ešte stále len pre-Alpha verzia. Dátum vydania finálnej verzii zatiaľ ohlásený nebol, no všetko nasvedčuje tomu, že sa tak stane už v budúcom roku.

Zdroj: Youtube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú