Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

UPC prichádza s novým modemom Giga ConnectBox, ktorý poskytne až 1000 Mbit/s pripojenie pomocou technológie DOCSIS 3.1. Telekomunikačný operátor tak zdvojnásobil svoju doterajšiu rýchlosť. Na informáciu upozornil portál DSL.sk a Živé.sk

Slovenský telekomunikačný operátor UPC už čoskoro ponúkne extrémne rýchle gigabitové pripojenie k internetu, o čom informoval na svojich webových stránkach. Tento rýchly internet poskytne vďaka modemu Giga ConnectBox podporujúcemu najnovší štandard Wi-Fi siete 802.11 ac Wave2, ktorý umožňuje bezdrôtový prenos dát rýchlosťou až do 1,3 Gbit/s.

Okrem modemu k magickej rýchlosti pomôže aj nová technológia DOCSIS 3.1, ktorá umožní až 32-krát vyššiu rýchlosť než káblové modemy štandardu DOCSIS 2.0. Vďaka tomu si budú môcť zákazníci bez viazanosti užiť rýchlosť sťahovania 1 Gbit/s s uploadom 50 Mbit/s za 28 eur mesačne.

Pre zákazníkov, ktorí sa operátorovi zaviažu na 12 mesiacov, bude účtovaný poplatok 24 eur mesačne. Ponuka je zatiaľ podľa portálu DSL.sk obmedzená len na Bratislavu, Pezinok a Svätý Jur.

Zdroj: UPC

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú